02 března 2008

O2Off: Návštěva prodejny Vodafone

Protože jsem nedobrovolným uživatelem Po svém, tak dělám všechno pro to, abych nemusel zavolat na Vodafone info linku (ála 30 Kč), proto vám možná některé mé akce budou připadat divné.
V pátek jsem zašel do eBanky s tím, že jsem změnil operátora, ať mi zase rozchodí autentifikaci přes mobil. I sdělili mi, že moje SIM karta není bankovní, ať se zastavím u operátora. Naštěstí mi účet zpřístupnili přes SMS a PIN. Musím říct, že eBanka je i po ožlucení flexibilní dáma.
Do Vodafone prodejny jsem se dostal dnes. Požádal jsem o bankovní SIM a bylo mi vysvětleno, že mi ji sice můžou dát, ale bude mě to stát 320 Kč, protože Po svém (jak já tuhle službu nesnáším!), ale že když si to objednám přes webovou Samoobsluhu, tak to budu mít zadáčo. Opáčil jsem, že jsem to zkoušel, ale že moje Samoobsluha je vykradená jak za nejlepších časů socialismu a půlka voleb chybí. Chlapík nevěřil, zalogoval se a uvěřil. Navrhl jsem, že mi teda dají tu SIMkartu co mají na prodejně a nebudou ji účtovat. To se mu nelíbilo a odešel se poradit. Vrátil se s tím, že mi dají tu SIMkartu co mají na prodejně a neboudou ji účtovat.
Vytáhl obálku a podal mi jí se slovy: Bude to aktivní asi tak zítra touhle dobou (rozuměj: Jednou to možná zaktivujeme). Opáčil jsem, že chápu, zatím budu tedy používat tu stávající. I odvětil, že to nebudu, protože tu deaktivují ihned. Vytřeštil jsem oči a zeptal se, jestli to myslí vážně, nebo je to nějaký Vodafone cool joke. Nechápal, co mi na tom přijde divného. Zřejmě nechápou co je to firmení číslo, zákazník a jeho potřeba telefonovat. Přesměroval jsem si hovory při nedostupnosti na mé poslední aktivní O2 číslo a zaťal zuby. SIM zatím ale vesele funguje.
BTW ve Vodafonu mají zaměstnanci úžasná trička. Na prsou mají napsáno doslova: "Co slíbíme...", to pokračování mají zřejmě na zádech, takže nevím, jak to končí, ale když s nimi mluvíte, tak si domyslíte třicet variant, které by jejich PR oddělení asi nepotěšily.
BTW2 Taky jsem si tam vybral luxusní sociální osvětlení do domu, který s přítelkyní budujeme a jaksi nám ke konci došly peníze. Ale přijde mi, že operátor by měl řešit moje telefony a osvětlovací tělesa někdo jiný. Vodafone to zřejmě tak nevidí...

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ad trika: mě se v prodejně T-Mobilu líbily útlé slečny, které měly trika s velkým nápisem na prsou "Pojď do mých 5", čož jsem si jako chlap vysvětloval, jako že slečna má údajně pětky. Ve skutečnosti to byly tak dvojky a tedy typická klamavá reklama.
P.S. samozřejmě vím, že existuje tarif Mých5 :-)
zdraví Jožin